CookEatShare is also available in English
Cerrar
click to rate
1 voto | 1720 views

A dobrú chuť prajem!:)

 
Tags:

Ingredientes

  • Cesto - 400g polohr. múky, vlažná voda asi 2 dcl + ČL kryÅ¡t. cukor + kvasnice, Å¡tipka soli, oregáno, vegeta, 2 PL olivového oleja Rajčinová omáčka - rajčinový pretlak 400g, 1 veľká cibuľa, hlávka cesnaku, kryÅ¡t. cukor, oregáno, bazalka, olivový olej 2 PL Obloha - saláma, Å¡unka, kukurica, Å¡ampióny, syr,ale podla chuti možeme pridávaÅ¥ na vrch čo máme radi množstvo zeleniny.

Direcciones

  1. Z vlažnej vody, cukru a kvasníc si urobíme kvások (skôr sa kvasnice rozpustia, nie ako pri kvásku z mliekom). Do muky pridáme sypké ingrediencie a premiešame, pridáme kvások a oliv. olej. Necháme kysnúť 20 min. Cesto by malo byť polotuhé, skôr redšie ako tuhšie.
  2. Kým nám cesto kysne urobíme si omáčku, na oliv. oleji si podusíme cibuľku do sklovita a pridáme roztlačený cesnak a ešte chvíľku dusíme, tak aby nám cesnak nezhorel, pridáme pretlak a po 1 polievkovej lyžici oregána, bazalky a cukru. Môžme osoliť podľa chuti, ja však omáčku nesolím.
  3. Na plech dáme trochu oleja na vymastenie a cesto na ňom olejovými rukami porozťahujeme. Dáme na 200 stupňoch predpiecť tak na 10 min. Potom na cesto dáme omáčku a oblohu podľa vlastnej chuti, ale bez syra a posypeme ešte oregánom, prípadne koreniacou zmesou na pizzu a dáme na ďalších 10 min. piecť. Nakoniec dáme syr a ešte pizzu zapečieme, tak aby sa syr roztiekol.
¿Te gusto esta receta?
Click to rate it:
x

Link to Recipe

Embed Recipe 400px wide (preview)

Embed Recipe 300px wide (preview)

Leave a review or comment