CookEatShare is also available in English
Cerrar
click to rate
1 voto | 1782 views

päť vajec 80 g práškového cukru 75 g polohrubej múky 10 g kakaového prášku dve lyžice oleja Plnka: 400 ml smotany na šľahanie dva stužovače šľahačky 150 g tmavej mliečnej čokolády jeden vanilínový cukor

 
Tags:

Ingredientes

  • Päť žĺtkov vymieÅ¡ame s 20 g cukru. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, pomaly vsypeme 60 g cukru a spolu zmieÅ¡ame. Do tejto masy zľahka primieÅ¡ame žĺtky s cukrom a múku. Masu rozdelíme na dve časti. Do jednej vmieÅ¡ame kakaový prášok a olej. Pripravené cestá striekame pomocou potravinárskeho vrecúška striedavo v pruhoch na plech vyložený papierom na pečenie. Å pajdľou vtiahneme tmavé cesto do bieleho. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 °C osem minút. Po upečení zavinieme do rolády a necháme vychladnúť. Po vychladnutí odstránime papier, naplníme plnkou a opäť zrolujeme. Dáme stuhnúť na dve hodiny do chladničky.

Direcciones

  1. Plnka: Smotanu na šľahanie vyšľaháme dotuha s vanilínovým cukrom a so stužovačom šľahačky. Tmavú mliečnu čokoládu rozpustíme nad parou. Za občasného premiešania necháme vychladnúť a potom primiešame k vyšľahanej šľahačke.
¿Te gusto esta receta?
Click to rate it:
x

Link to Recipe

Embed Recipe 400px wide (preview)

Embed Recipe 300px wide (preview)

Leave a review or comment